Over ons

Gekkota Camp is enkele jaren geleden opgericht door Maarten en Kevin (de oprichters van Camperbouw en onderhoud in Drunen). Ze hebben Gekkota Camp opgericht omdat ze vaak de vraag kregen waar ze hun spullen kochten welke ze gebruikten bij de bouw en reparaties van campers. Van bijna alle producten houden ze goed contact met de fabrikant en of leverancier zodat de kwaliteit te waarborgen is. Voordat we een product online zetten testen we het zelf of het aan onze eisen voldoet. Zo zijn we bijvoorbeeld bij Bo-Camp langs geweest en zijn we bijna heel de dag bezig geweest met het bekijken en testen van hun assortiment Ook op het gebied zonnepanelen kunnen we zeggen dat we top producten verkopen. Het gaat namelijk om merken waar we zelf al jaren mee werken zoals Victron en SolarFam.

Tevens hebben Maarten en Kevin ook zelf een camper waar ze met enige regelmaat mee op pad gaan. In hun campers zitten, hoe kan het ook anders, veel producten verwerkt welke op de webshop worden aangeboden.


De camper van Kevin is een DAF Leyland T244 4x4. Deze camper is van het Engelse leger geweest en in Duitsland gestationeerd. Na een aantal jaar van trouwe dienst is hij vervolgens bij een handelaar terecht gekomen waar Kevin hem heeft gekocht. Nadat de DAF op kenteken staat is deze naar de werkplaats gereden waar Maarten en Kevin samen aan de bouw zijn begonnen. Omdat er ook voor klanten gewerkt moest worden is het meeste van de bouw in de avond uurtjes en in het weekend gedaan. De camper van Kevin is nu klaar en wij showen hem graag aan klanten zodat ze kunnen zien wat voor werk wij leveren.